Interaktivt kunstværk i Vallensbæk Nord

Date: 13. September 2017
  • Man kan påvirke kunstværket ved at tage fat i håndtagene.

Udvalgsformand Morten Schou Jørgensen indviede kunstværket i regnvejr

Man kan påvirke kunstværket ved at tage fat i håndtagene.

I lørdags var der fernisering på det interaktive kunstværk The Mycelium Connection.

Værket er en del af Vestegnens Kulturuges store fælles kunstprojekt, ”Tryllebundet”.

Da dagen bød på massivt regnvejr, var dele af arrangementet flyttet ind i Sundhedshuset. Dog startede det hele udendørs, hvor børne- og kulturudvalgsformand Morten Schou Jørgensen klippede snoren over til kunstværket. Derefter fortalte Rasmus Vestergaard fra kunsthallen DIAS om det store fællesprojekt ”Tryllebundet”, og til sidst viste kunstneren Andrea Brasch i fællesskab med børn og voksne, hvordan kunstværket aktiveres. Derefter var der muffins, cava og juice inde i tørvejret.

”The Mycelium Connection” skal ses og opleves sammen med andre, og både børn og voksne kan få fornøjelse af at prøve det. Kunstværket står på grunden ved Sundhedshuset på Tværbækvej, og der kan man besøge det til og med efterårsferien.

Sidst opdateret 13.09.2017