You are here

Dialogmøde: Forstå lokalplanlægning

Dato: Torsdag den 25. oktober 2018 Tid: Kl. 18:00 - 20:00
Vallensbæk Kultur- og Borgerhus
Vallensbæk Stationstorv 40
Møder
Hør om principperne i kommunens planlægning – vi dykker ned i nogle konkrete planer for bedre at forstå hvordan en plan skal læses. Du kan også møde kommunens planlæggere.

Vallensbæk Kommune er en by med en bred vifte af boligformer. Lige fra stråtækte huse i den gamle landsby, til moderne lejligheder og villa- og rækkehuskvarterer i nord og syd.

Kommunen har inden for en relativ kort tidsperiode gennemgået en rivende udvikling, fra landsbysamfund til et moderne bysamfund.

Omdrejningspunktet i kommunens byudvikling er kommunens lokalplaner. Lokalplaner kan både sætte rammer for nyt byggeri, men de kan også være med til at styre hvilke udviklingsmuligheder, der skal være i de eksisterende boligområder.

For at skabe bedre forståelse for lokalplaners bestemmelser og intentioner vil Vallensbæk Kommune gerne i dialog med borgerene. Derfor afholder vi arrangementet: ”Forstå lokalplanlægning” torsdag den 25. oktober kl. 18-20 på trappen i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus.

Arrangementet vil bestå af oplæg, der gennemgår principperne i kommunens planlægning og dykker ned i nogle konkrete planer for bedre at forstå hvordan en plan skal læses. Efterfølgende vil der være mulighed for én-til-én-dialog med kommunens planlæggere om konkrete planforhold for deres ejendom.

Giv gerne besked på cet@vallensbaek.dk eller tlf: 4797 4323, hvis du vil deltage, så vi har en ide om, hvor mange der kommer.