Oplev din kommune på cykel

Dato: Søndag den 1. september 2019 Tid: Kl. 9:00
Vallensbæk Kultur- & Borgerhus
Sport og motion
Gratis
<p>Hop i sadlen, og lær Vallensbæk bedre at kende sammen med borgmester Henrik Rasmussen, der cykler med og er guide på turen</p>

Arrangementet er især for Vallensbæk-borgere, der flyttet til kommunen inden for de seneste år – men alle, der gerne vil lære kommunen bedre at kende, er meget velkomne.

Hvornår?

Søndag d. 1. september kl. 9-13.

Tilmelding senest 29. august.

Det er gratis at deltage

- men angiv hvor mange børn og voksne,

I deltager – af hensyn til planlægningen.

Hvor?

Start og slut

v/ Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Stationstorv 40.

Husk!

Egen cykel, tøj efter vejret og gerne cykelhjelm.

Program

Kl. 9 starter vi med let morgenmad i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus. Her har du også mulighed for at høre om kommunens forskellige foreninger, sportsklubber og sundhedstildbud.

Kl. 10 kører vi afsted. Turen bliver på ca. 9 km i roligt tempo og bringer os rundt i Vallensbæk ad veje og stier.

Vallensbæk egner sig på mange måder til at blive oplevet og nydt på cykel, da de fleste spændende områder som fx Vallensbæk Mose ikke umiddelbart er synlige, hvis man blot færdes i kommunen i bil.

Der vil være frugt og vand til turen.

Vi slutter af ved Vallensbæk Kultur- & Borgerhus med en sandwich.