You are here

Forårets åbningstider

Date: 23. marts 2018
Foråret er som vanligt fyldt med helligdage. Her får du en oversigt over lukkedage på rådhuset, jobcentret, Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, skoler, tandplejen og daginstitutioner i Vallensbæk Kommune.

Rådhuset, jobcentret og Vallensbæk Kultur- & Borgerhus er lukket i påsken fra og med den 29. og 30. marts til og med den 2. april. Vallensbæk Kultur- & Borgerhus er åbent for selvbetjening i hele påsken mellem kl. 8 og 15.

Skolerne i Vallensbæk holder påskeferie fra og med mandag den 26. marts til og med mandag den 2. april. SFO’erne tilbyder sampasning på Egholmskolens SFO mandag, tirsdag og onsdag før påske.

Tandplejen i Vallensbæk holder lukket i påsken fra og med mandag den 26. marts til og med mandag den 2. april. Har dit barn brug for AKUT tandbehandling, henvises til privat tandlæge eller tandlægevagten på 1813.

Daginstitutionerne holder påskelukket fra og med torsdag den 29. marts til og med mandag den 2. april.

St. Bededag og 1. maj

Rådhuset og jobcentret har lukket fredag den 27. april til og med tirsdag den 1. maj.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus har lukket for personlig betjening fredag den 27. april og tirsdag den 1. maj. Lørdag den 28. april og mandag den 30. april holder Kultur- & Borgerhuset åbent som normalt.

Skolerne og dagtilbuddene har lukket fredag den 27. april, men ikke tirsdag den 1. maj.

Tandplejen er lukket fredag den 27. april og tirsdag den 1. maj.

Kristi Himmelfartsdag

Rådhuset og jobcentret har lukket torsdag og fredag den 10. og 11. maj.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus har lukket for personlig betjening torsdag den 10. maj. Vallensbæk Kultur- & Borgerhus er åbent for selvbetjening mellem kl. 8 og 15.

Skolerne har lukket både torsdag og fredag. Daginstitutionerne har lukket torsdag og tilbyder sampasning om fredagen.

Pinse

Rådhuset, jobcentret og Vallensbæk Kultur- & Borgerhus har lukket mandag den 21. maj. Vallensbæk Kultur- & Borgerhus er åbent for selvbetjening mellem kl. 8 og 15.

Skolerne, tandplejen og daginstitutionerne har lukket mandag den 21. maj.

Fredag den 25. maj

Alle medarbejdere på rådhuset, jobcentret og i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus er på seminar fredag den 25. maj. Derfor er rådhuset, jobcentret og Vallensbæk Kultur- & Borgerhus lukket. 

Grundlovsdag

Grundlovsdag falder i år på en tirsdag. Derfor holder rådhuset og jobcentret lukket mandag den 4. og tirsdag den 5. juni.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus holder lukket for personlig betjening tirsdag den 5. juni. Vallensbæk Kultur- & Borgerhus er åbent for selvbetjening mellem kl. 8 og 15.

Skolerne, tandplejen og daginstitutionerne holder lukket tirsdag den 5. juni.

Sidst opdateret 23.04.2018