You are here

Kom og vær med til at fejre borgmesteren

Date: 11. April 2019
I år har borgmester Henrik Rasmussen siddet 25 år i kommunalbestyrelsen i Vallensbæk. Og det vil han gerne fejre sammen med jer.

Vi markerer Henrik Rasmussen 25-års-jubilæum med en reception, hvor alle borgere og samarbejdspartnere er velkomne til at komme forbi og fejre ham.

Festlighederne finder sted:

Den 25. april 2019 kl. 14-17
Vallensbæk Rådhus
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand

Dagens program

Viceborgmester Søren Wiborg er vært, og dagen byder på sang, taler og lidt lækkert at spise og drikke.
I anledning af jubilæet har den spansk/danske maler Wistremundo Artero Báez – også kaldet Mundo – malet det officielle portræt af borgmesteren. Portrættet vil blive afsløret ved selve receptionen. Der vil også være flere overraskende indslag på selve dagen.

Sæt kryds i kalenderen

Den 25. april er du og alle borgere i Vallensbæk velkomne til at komme forbi rådhuset i Vallensbæk og fejre Borgmesteren.

”Noget af det, jeg er allermest stolt over i min tid som borgmester, er den rejse, vi har været på i Vallensbæk. Og jeg vil gerne fejre denne rejse med borgerne” fortæller borgmester Henrik Rasmussen. 

Vidste du at...

Henrik Rasmussen er født og opvokset i Vallensbæk og har boet her hele sit liv. At han startede sin politiske karriere i en tidlig alder og blev valgt ind i kommunalbestyrelsen for Det Konservative folkeparti i 1994. Her har han haft flere formandsposter for diverse kommunale udvalg og han har siddet som borgmester i Vallensbæk siden 2010.  

Sidst opdateret 11.04.2019