You are here

Vær med til at præge Vallensbæks fremtid

Date: 18. Maj 2018
Politikerne i Vallensbæk er blevet enige om et udkast til en fælles strategi, der skal være fundamentet for udviklingen i kommunen henover de næste fire år.

Vi vil derfor gerne invitere dig der bor i Vallensbæk med til en workshop, hvor du kommer med dine input og dine ideer til de mål, vi har foreslået for Vallensbæk:

• Hvor er Vallensbæk om fire år?
• Har vi været ambitiøse nok?
• Og hvilke mål er i dine øjne de vigtigste?

Brænder du for et specielt område?

Vallensbæk skal have et dynamisk arbejdsliv og opleve en fleksibel service af høj kvalitet - Workshoppen er mandag den 18. juni kl. 18.00 – 20.00 i Havet på Vallensbæk Rådhus. Sidste frist for ansøgning er mandag den 11. juni.

Vallensbæk skal være en kommune med et grønt byliv med central beliggenhed - Workshoppen er onsdag den 20. juni kl. 17.00 – 20.00 i Havet på Vallensbæk Rådhus. Sidste frist for ansøgning er onsdag den 13. juni.

Vallensbæk skal have et godt og sundt liv med livskvalitet - Workshoppen er onsdag den 13. juni kl. 17.00 – 19.00 i Havet på Vallensbæk Rådhus. Sidste frist for ansøgning er tirsdag den 5. juni. 

Vallensbæk skal være en kommune med vilje til ildsjæle - Workshoppen er torsdag den 7. juni kl. 17.00 – 19.00 i Havet på Vallensbæk Rådhus. Sidste frist for ansøgning er onsdag den 30. maj. 

Kommunalbestyrelsen har en vision om, at børn og unge i Vallensbæk skal have et udviklende liv - Workshoppen er torsdag den 21. juni kl. 17.00 – 21.00 på Pilehaveskolen. Sidste frist for ansøgning er torsdag den 14. juni.

Sådan deltager du

Hvis du gerne vil vide mere og er interesseret i at deltage, så klik vallensbaek.dk/kps, hvor du kan læse hele udkastet til den nye udviklinsstrategi 'Det hele menneske i fremtidens boligby' og tilmelde dig de fem forskellige workshops. 

Din viden er vigtig for os, så lad os sammen skabe præcis det Vallensbæk, vi ønsker.

Sidst opdateret 18.05.2018