Bogen om Vallensbæk er udkommet

Date: 24. April 2019

Hver borgmester holdt en kort tale med afsæt i bøgerne om deres respektive kommuner. Her ses Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen

• H.K.H. Kronprinsen er protektor for Trap Danmark og deltog i receptionen.

H.K.H. Kronprinsen er protektor for Trap Danmark og deltog i receptionen. Foto: Keld Navntoft / Trap Danmark

Forlaget Trap Danmark er i gang med at dokumentere alle landets kommuner i bogform, og tirsdag udkom bogen om Vallensbæk ved en reception, hvor Kronprins Frederik deltog.

Tirsdag udkom Trap Danmarks bøger om 19 kommuner i hovedstadsområdet, og det blev markeret med en reception, hvor Kronprins Frederik deltog og fik overrakt bøgerne i en flot, læderindbundet udgave.

I bøgerne kan man blive klogere på kommunernes natur, historie, kultur og samfundsforhold.

I bogen om Vallensbæk kan man blandt andet læse om Vallensbæk Sø og Vallensbæk Landsby, og få historien bag Køge Bugt-planen og Vallensbæk Havn. Man kan blive klogere på kommunens ridecenter, Vestegnens Kulturuge, Gadekærskoncerterne og meget mere. Trap Danmark har det væsentligste med – fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Vallensbæk Kommune i Trap Danmark 6. udgave, bind 30: Høje-Taastrup, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Vallensbæk og er suppleret med et kort over København og omegn, herunder Vallensbæk Kommune samt et forord af borgmester Henrik Rasmussen.

Både bogen om Vallensbæk og Trap bind 6 med seks kommuner kan nu købes hos boghandlere og netboghandlere.

I alt har 148 forskere og eksperter bidraget til den rigt illustrerede bog med viden om det væsentligste fra Vallensbæk Mose til stationen og fra Vallensbæk Nordmark til Strandparken.

Sidst opdateret 24.04.2019