You are here

Byt planter med naboen

Date: 09. Januar 2019
Trænger de grønne fingre til noget nyt pottejord at rode i?

Lørdag den 12. januar kan du få fingre i naboens planter. Bare rolig, det er helt lovligt. Fra 10-15 er der nemlig stueplante-bytte-dag i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus. Så har din monstera skabt lidt for meget junglestemning, stikker kaktussen for ofte eller er vindueskarmen fyldt af stiklinger fra din pilea, er her en oplagt mulighed for at tage dem med og bytte dem til nogle af naboens planter.

Du kan tilmelde dig Facebook-eventet her.

Vidste du, at disse tre planter renser luften i dit hjem?
Planter er ikke blot til pynt - de kan også rense luften og dermed forbedre indeklimaet i din bolig. Her er tre planter, der gør netop det – måske du skal have sådan en med hjem til stueplante-bytte-dag?

Svigermors skarpe tunge:
Foruden at være en utrolig nem plante at passe, så afgiver Svigermors skarpe tunge ilt og renser luften for skadelige stoffer. Desuden skulle den være god for vores luftveje og hjælpe mod hovedpine.

Aloe Vera:
Aloe Vera er redningsplanten, hvis du har fået lidt for meget sol på næsen, men sukkulenten er også god at have stående i soveværelset. Den producerer nemlig sund og renset ilt.

Fredslilje:
Fredslinjen er nem at passe og renser desuden luften for en lang række af giftstoffer som for eksempel trichlorethylen, der findes i maling.

Sidst opdateret 09.01.2019