You are here

Du kan stadig nå det ... vis os dit SUP-logo!

Date: 05. April 2019
Hjælp os med at designe vores nye SUP-logo og vind en præmie.

Vallensbæk skal have sit helt eget SUParadise – og det skal selvfølgelig have et logo. Vil du være med til at designe det og vinde en fed præmie til dig og din klasse eller 10 af dine venner? Så send dit forslag til os.

Konkurrencen har nu været i gang i et par uger, men har du en mega god idé, kan du stadig nå at få dit bidrag med. Der er deadline på onsdag. Alle unge fra 7. klasse og op til 18 år kan deltage i konkurrencen. Vinderen bliver afsløret i starten af maj. Send dit bud til csf@vallensbaek.dk - vi glæder os til at se jeres logoer!

Læs mere om konkurrencen og hvilke kriterier, der er til logoet, her. 

SUP - kort for Stand Up Paddle - er en sportsgren i rivende udvikling og går i al sin enkelhed ud på, at du står op på et surfbræt og padler dig frem med en åre.

Hvis du vil være med, så kontakt Vallensbæk Ungdomsskole eller Vallensbæk Kano og Kajak Club, som er klar med aktiviteter for både erfarne og nybegyndere. Du kan også møde os til Havnens Dag den 25.maj i Vallensbæk Havn. Her vil der være masser af SUP-aktiviteter og mulighed for at prøve kræfter med sporten. 

Sidst opdateret 05.04.2019