You are here

Få gode råd til din virksomhed

Date: 16. September 2019
Går du med en iværksætter i maven og mangler faglig sparring? Vallensbæk Kommune tilbyder i samarbejde med Iværksætterhuset gratis rådgivning.

Der kan være flere spørgsmål, som kan være svære selv at finde svar på, når man kaster sig ud i iværksættereventyret. 

I et møde med Tina Wøldiche Pedersen kan du blandt andet få sparring til udvikling af din idé og forretningsmodel. Tina kan hjælpe dig med at forstå dine kunder og dit marked bedre, prioritere dine indsatser, formulere din strategi. Og hun kan sætte dig i forbindelse med potentielle samarbejdspartnere. 

Flere Vallensbæk-iværksættere har allerede taget kontakt til Iværksætterhuset og fået råd og vejledning til deres forretningseventyr. En af dem er Mustafa Hosseini: 

“Jeg har haft en drøm om at blive iværksætter i lang tid. Iværksætterhuset hjælper mig med at finde det næste skridt i min proces. Hver gang jeg mødes med forretningsudvikleren, taler vi om, hvad jeg har lavet siden sidst, og hvad mit næste skridt skal være. Forretningsudvikleren råder mig til det bedste næste skridt. Hun er ligesom en coach eller mentor.” siger Mustafa. 

Han har startet appen Watching i foråret 2019. Det er en app, der er bygget på Google Maps, hvor butikker kan lægge deres aktuelle tilbud ud på kortet. På den måde kan de ses af alle og ikke kun dem, der kommer forbi butikken. 

“Jeg ville 100 procent anbefale andre iværksættere at bruge sparringen med Iværksætterhuset,” siger Mustafa. 

Med et møde med Tina kan du ... 

  • få hjælp til at skabe fokus i en hverdag med mange kasketter 
  • få hjælp til konkrete udfordringer, f.eks. i forhold til markedsføring, salg og fastsættelse af pris 
  • blive udfordret strategisk og arbejde med mål og tjekpoints 
  • få hjælp, hvis du står overfor et skift, uventede muligheder og nye veje for virksomheden 
  • sparre med én, der selv har erfaring som iværksætter. 

Kontakt Tina, og book en samtale 

Hvis du ønsker sparring på din spirende forretningside, er du meget velkommen til at kontakte Tina Wøldiche Pedersen, som er konsulent i Iværksætterhuset. 

Du kan kontakte hende på mail twp@ehhs.dk   

Sidst opdateret 31.10.2019