You are here

Holdspil har øget motivationen til jobsøgning

Date: 10. Januar 2019
Otte uger med holdspil og faglige oplæg har været en succes for 10 ledige borgere i forhold til at øge ansøgningslysten og troen på egne evner. Fire af dem kommet i job eller virksomhedspraktik.

Ti borgere har i slutningen af 2018 gennemgået et otte ugers forløb, hvor de har deltaget i holdspilsaktiviteter to gange om ugen. Her har to instruktører stået for at sætte aktiviteter i gang, der både var sjove og gav sved på panden. Udover at deltagerne kom i bedre form, har de også givet udtryk for at aktiviteterne var med til at skabe en god dynamik i gruppen, så de kunne hjælpe og støtte hinanden i jobsøgningsprocessen.

En gang ugentligt modtog deltagerne også et fagligt oplæg, der skulle ruste dem til at søge job. Planlægningen af oplæggene stod virksomhedskonsulent Lars Bo Winther for, ligesom han også deltog i holdspilsaktiviteterne. Både deltagere og Lars Bo har udvist begejstring for, at de har skabt en stærkere relation.

”Jeg kan lettere hjælpe borgerne, når jeg lærer dem at kende. Her har idræt og holdspil vist sig at være en god metode”, foræller Lars Bo Winther.

Det er håbet at kunne gentage tilbuddet til et nyt hold ledige borgere.

Se et indslag fra TV Ishøj om projektet:

Læs mere om holdspilsprojektet.

Sidst opdateret 05.12.2019