You are here

Hvad er dit yndlingssted i Vallensbæk?

Date: 20. Maj 2020
Til en udstilling i forbindelse med Vestegnens Kulturuge er Kultur- & Borgerhuset på jagt efter jeres yndlingssteder her i Vallensbæk.

Under temaet “Kultur starter fællesskaber” leder Vallensbæk Kultur- & efter gode historier om jeres yndlingssteder her i kommunen. I Vestegnens Kulturuge i uge 37 kan du på bibliotekerne på vestegnen se en udstilling om de sejeste, hyggeligste og mest nostalgiske steder, og nu har du chancen for at få dit yndlingssted med i udstillingen. Det eneste du skal gøre, er at tage et billede af stedet og skrive en historie om, hvorfor stedet betyder meget for dig. Historier fra både børn, voksne og ældre er velkomne! 

Ved udvælgelsen af historier lægges der vægt på: 

  • at det er et offentligt tilgængeligt sted. 
  • at det er et sted, der betyder meget for dig, men også for andre. 
  • at din historie er på maks 400 ord.
  • at dit billede er flot og fanger stedets sjæl, men ikke har mennesker i fokus.  

Kodeord til at skrive den gode historie er: sanser, følelser og minder.  

Send din historie og billede til cdb02@vallensbaek.dk. Ved indsendelse giver du Kultur- & Borgerhuset tilladelse til at bruge billede og historie i udstillingen. Vi skal have historierne i hænde senest den 14. juni. 

Hvis du mangler inspiration til et godt sted, så har Kultur- & Borgerhuset i samarbejde med lokalhistorisk arkiv fundet tre forslag: gadekæret i Vallensbæk landsby, området ved Tueholm Sø og fællesarealet ved Vallensbæk Havn. 

Sidst opdateret 20.05.2020