You are here

Hvordan skal vores SUP-logo se ud?

Date: 21. marts 2019
Hjælp os med at designe vores nye SUP-logo og vind en præmie.

Vallensbæk skal have sit helt eget SUParadise – og det skal selvfølgelig have et logo. Vil du være med til at designe det og vinde en fed præmie til dig og din klasse eller 10 af dine venner? Så send dit forslag til os.

Alle unge fra 7. klasse og op til 18 år kan deltage i konkurrencen, og vi skal have dit forslag senest den 10. april. Vinderen bliver afsløret i starten af maj. Send dit bud til csf@vallensbaek.dk - vi glæder os til at se jeres logoer!

Læs mere om konkurrencen og hvilke kriterier, der er til logoet, her. 

SUParadise er et samarbejde mellem Vallensbæk Kommune, Ungdomsskolen og Vallensbæk Kano- og Kajak Club. Formålet med projektet er at øge muligheden for at flere kan dyrke SUP i Vallensbæk og opnå endnu et samlingspunkt i havnen og strandparken, som vil skabe sjove aktiviteter for børn, unge og voksne. 

Derfor vil der henover foråret og sommeren være en masse SUP-aktiviteter på folkeskolerne og i ungdomsskolen. Der vil desuden være gratis åben træning om aftenen, hvor alle kan være med.

SUParadise er støttet af Nordeafonden. Du kan læse mere her. 

Hvad er SUP? 

  • SUP er en forkortelse for Stand Up Paddling.
  • Det er en form for surfing, hvor du står op på et surfboard og bruger en paddel til at komme frem.
  • SUP er en af de hurtigst voksende vandsportsgrene i hele verden.
  • SUP er nemt at lære og alle kan være med.
  • Forholdene i Vallensbæk Havn og Strandparken er ideelle til SUP - der er lavvandet, brede vidder og søer på indersiden af havnen, så begynderne kan starte op under rolige forhold, og de garvede kan benyttet havet længere ude.
Sidst opdateret 21.03.2019