Jul fra syd til nord

Date: 01. December 2019
For første gang var der to juletræstændinger i Vallensbæk – en i syd, og en i nord. Begge steder blev julen sunget ind til duften af æbleskiver og gløgg.

Som noget nyt var der i år juletræstænding i Vallensbæk Nord på Tværbækvej ved Sundhedshuset.

"Måske er det en ny tradition, vi begynder i dag", sagde borgmester Henrik Rasmussen, da han bød velkommen fredag eftermiddag ved skumringstid, hvorefter han tændte lyset med hjælp fra en lille julenisse.

I boden fra menighedsplejen kunne man købe æbleskiver og gløgg, og Vallensbæk Koret sang, mens mørket faldt på og julestemningen indfandt sig.

Dagen efter var der så det traditionelle "Jul i Vallensbæk"-arrangement ved rådhuset med boder, klippe-klistre-aktiviteter, børneteater fra Zebra Gruppen – et stort program med en række ensembler fra musikskolen. Kl. 16 gik lucia-optoget gennem Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ud til pladsen foran rådhuset, og en snekanon forsøgte ihærdigt at dække juletræet.

Både i syd og nord var juletræerne flot dekoreret af julehjerter, malet og pyntet af børn fra kommunens daginstitutioner samt brugere af seniorhuset Korsagergård.

Så blev det jul i Vallensbæk igen!

Sidst opdateret 01.12.2019