Mød krimiforfatter Stefan Ahnhem

Date: 20. marts 2019
Stefan Ahnhem fortæller om sit forfatterskab og forskellen på at skrive filmmanuskripter og bøger.

Mandag den 1. april kan du møde krimiforfatter Stefan Ahnhem i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Her vil han fortælle om sit forfatterskab, forskellen på at skrive filmmanuskripter og bøger og hans særlige forhold til Danmark.

Da Stefan Ahnhem i 2014 debuterede med første bind i krimiserien med Fabian Risk, var han ikke helt nybegynder, men havde en karriere bag sig som manuskriptforfatter til tv-serierne om Wallander og Irene Huss. Hvilket også tydeligt mærkes i hans tempofyldte og spændende krimier.

Arrangementet foregår kl. 19.00 i Kultur- & Borgerhuset, Havet. Det er gratis, men husk at booke billetter her.

Sidst opdateret 20.03.2019