You are here

Rollatorbanden gik en maraton

Date: 28. April 2016
Et gå-fællesskab for folk, der finder det udfordrende at gå – det er Rollatorbanden. Forleden havde de i alt gået over 42 km, og det blev fejret med rød løber, flag og medaljer.

Der er ikke noget, der er så godt for helbredet som en god gåtur. Og derfor har Vallensbæk Kommune en række forskellige gå-tilbud til borgere, der gerne vil ud og gå sammen med andre.

Rollator-banden er kælenavnet for det hold, der enten bruger rollator, har KOL, dårligt knæ, gigt eller bare gerne vil gå i et stille og roligt tempo.

”Jeg har gennem det sidste år med Rollatorbanden tracket alle vores ture med GPS, og vi har netop rundet maraton-distancen på de 42,2 km”, fortæller projektkonsulent Helena Flodin Skovgaard fra Vallensbæk Kommune.

Onsdagens gåtur endte som sædvanligt ved Sundhedshus Nordmarken, hvor der plejer at være en kop kaffe til at slutte turen af med. Men til deltagernes overraskelse var der denne dag gjort klar med rød løber, flag og boblevand – og deltagerne fik hver en medalje for deres gå-indsats.

Rollatorbandens medlemmer er i alderen 66-92 år. De går ca. 1,3 km hver onsdag fra kl. 13 – starten går fra Sundhedshus Nordmarken på Tværbækvej i Vallensbæk.

www.vallensbaek.dk/gang kan du læse mere om Vallensbæk Kommunes gå-tilbud.

Sidst opdateret 28.04.2016