You are here

Sommerferieåbent på Korsagergård

Date: 01. Juli 2019
Hele sommerferien giver vi dig gode sommertips til, hvad du kan lave i Vallensbæk. I denne uge er der ferietips til alle seniorerne.

Hver uge hen over sommeren giver vi vores bedste bud på, hvad du kan lave, mens du holder sommerferie i Vallensbæk. Vi har noget for alle aldersgrupper og aktiviteter alt efter om du er til ferier med høj puls – eller dem, hvor du bare kommer heeeelt ned i gear. I denne uge kan du læse, hvad du kan lave på Seniorhuset Korsagergård.  

Seniorhuset Korsagergård holder åbent tirsdag og onsdag fra kl. 10-15 hele sommeren. Hvis du er 60 år eller derover, vil vi klart anbefale, at du tager et smut forbi Korsagergård. Her kan du deltage i bordtennisspil, cykel- og gåture eller du kan finde på din egen aktivitet og lave den sammen med de andre brugere af huset.  

Der er ikke et helt fast program for dagene. I seniorhuset er der plads til, at aktiviteterne spontant kan opstå mellem brugerne af huset. Derfor er du meget velkommen til at møde op og finde på en aktivitet, men der er også rig mulighed for at møde op og deltage i det de andre har fundet på.  

Du kan komme på Korsagergård og være med til at sætte dit præg på sommerens aktiviteter – på den måde kan du være med til at skabe en god sommer for både sig selv og de andre brugere af huset. 

Bordtennis  

Der vil være bordtennis i salen hele sommeren. Du kan både spille single eller double - eller hvis I er rigtig mange, kan I begive jer ud i en omgang rundt om bordet – et bordtennisspil med fart på.  

Cykeltur  

Hver tirsdag kan du opleve vestegnen på cykel. Hvis du vil være med, skal du møde op med din cykel kl. 9.30 på Korsagergård. Har du ikke selv en cykel, har seniorhuset tre til rådighed, som du kan låne - hjelm medfølger. Cykelturen varer et par timer, og du og dine medcyklister er tilbage til frokost.  

Gåtur  

Hver onsdag henover sommeren inviterer gåholdet på gåtur med hyggesnak. I mødes kl. 11 ved seniorhusets indgang, og der aftaler I, hvor langt I skal gå. Når aftalen er på plads, skal skoene kridtes og ruten nedlægges.  

Vil du lære at spinne?  

Hvis du har lyst til at lære at spinne, så har du mulighed for at blive undervist af Lissi A. Du kan lave en aftale med hende i seniorhuset.  

Frokost  

Hver tirsdag bliver der hentet smørrebrød. Vil du spise med, skal du huske at skrive dig på tilmeldingslisten ugen inden.  

Om onsdagen laver brugerne mad, og her kan du også være med. Det er de kokkererende brugere af seniorhuset, der bestemmer menuen. Prisen for at spise med afhænger derfor også af ugens menu. Her skal du også huske at melde dig til ugen i forvejen.  

Hvis ikke du vil være med i frokostordningerne, hverken tirsdag eller onsdag, er du velkommen til at tage din egen mad med og nyde den i fællesskab med de andre brugere til frokost.  

Læs mere på Korsagergårds hjemmeside 

Sidst opdateret 01.07.2019