Tilmelding til Musikskolen

Date: 20. Maj 2019
Musikskolen tilbyder en bred buket af musikalske muligheder for børn og unge leveret af dygtige og professionelle musiklærere og musikere.

Alle skoleelever får årsprogrammet i løbet af maj måned. Tilmelding til næste sæson foregår indtil 16. juni via www.vallensbaek.dk/musikskolen, hvor du også kan læse om gentilmelding, venteliste osv.

Hvis du går på musikskolen i forvejen eller allerede er skrevet op, skal du logge dig ind og gentilmelde dig senest den 1. juni. Hvis du ikke gentilmelder dig, risikerer du, at pladsen går til en anden. Står du i forvejen på ventelisten, skal du også gentilmelde dig inden 1. juni, da du ellers vil blive slettet af ventelisten og dermed miste din anciennitet.

Nu på fredag den 24. maj holder Vallensbæk Musikskolen den årlige sommerkoncert. Læs mere om sommerkoncerten.

Sidst opdateret 28.08.2019