You are here

Sundhedshuset Nordmarken

Sundhedshuset Nordmarken rummer lægehus, træningslokale og mulighed for, at foreninger kan booke et lokale til møder og arrangementer.

I Sundhedshuset Nordmarken finder du lægerne Solveig Pontoppidan Roug og Mette Heerfordt. Læs mere om lægerne og deres praksis på deres hjemmeside.

Selvtræningscenter

Sundhedshuset rummer også et lokale til selvtræning med forskellige fitnessmaskiner og redskaber, hvor du kan træne, hvis du er visiteret til selvtræning. I selvtræningslokalet er der forskellige fitness-maskiner og redskaber til rådighed. For at opretholde en god hygiejne bør du efter anvendelse af fitness-maskinerne aftørre med sprit.

Alle selvtræner får tildelt en personlig nøglebrik. Nøglebrikken anvendes uden for lægernes åbningstid samt til at åbne døren til selvtræningslokalet. 

Der findes ingen omklædningsfaciliteter i Sundhedshus Nordmarken. Der er 2 toiletter i kælderen samt et handicaptoilet i stuen. Det er muligt at skifte fodtøj ved stolene i selvtræningslokalet. Jakker m.m. kan hænges på stumtjeneren i lokalet.

Der er mulighed for selvtræning alle ugens dage fra kl. 8.00-20.00. Dette gælder også på helligdage.

Læs mere om kriterierne for selvtræning i Sundhedshuset under kvalitetsstandarder. 

Bookning af lokale

Frivillige foreninger kan booke mødelokalet til møder og arrangementer. Lokalet bookes via bookingsystemet med brugernavn og password. Hvis du ikke anvender brugernavn/password, vil der blot ligge en forespørgsel og ikke reel booking.

Sundhedslokalet er godkendt til 15 personer. Hvis foldedøren til træningslokalet åbnes, er lokalerne samlet godkendt til 25 personer. Hvis der er behov for at bruge begge lokaler, skal arrangementet ligge uden for selvtræningens åbningstid, som er: 08.00-20.00.

I mødelokalet er der tallerkner, bestik, glas og kopper til 12 personer. Derudover er der termokander, vandkander, knive, skærebrætter og små skåle. Ekstra klapstole findes i kælderrummet. Læs mere om retningslinjerne for at benytte sundhedslokalet.
 
Kontakt kommunens Frivillighedskonsulent, hvis du har spørgsmål vedr. bookning af lokale.

Kontakt

Tværbækvej 1
2625 Vallensbæk
Tlf 4797 4200
Sidst opdateret 22.03.2018