You are here

Det gamle Birkely rives ned

Den vandskadede daginstitutionen Birkely rives nu ned, og det vil give støj og tung trafik i området de næste par måneder. En ny daginstitution i Vallensbæk Nord kommer til at stå klar i 2019.

I den kommende tid bliver den bygning, der husede daginstitutionen Birkely, revet ned. Der vil derfor være tung trafik med lastbiler og maskiner i området ved Løkkekrogen i Vallensbæk, og der vil også forekomme støj fra nedrivningsarbejdet, der foregår i tidsrummet 7-16.

Birkely i Vallensbæk fik for godt et år siden en omfattende vandskade, og det viste sig hurtigt, at en almindelig renovering ikke var mulig – gulve, vægge og fundamentet var for skadet.

Efter vandskaden fik Birkelys børn til huse i Juniorklubben i Byggeren, mens Juniorklubben er flyttet i Klub Nordmark sammen med SFO-børnene.

Kommunalbestyrelsen har besluttet at opføre en ny daginstitution i Vallensbæk Nord, som ventes at stå klar inden udgangen af 2019. Den nye institution vil have kapacitet til endnu flere børn end Birkely havde, og der vil være en stue til børn med særlige behov.

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4000
Vagt 2673 7225
Sidst opdateret 15.10.2018