You are here

Pilehavehus udvides

Pilehavehus bliver udvidet med 16 nye boliger. Arbejdet med at bygge dem går i gang i september 2019.

Pilehavehus består i dag af 40 ældreboliger, en café og et træningscenter for enhedens beboere. Det er politisk besluttet, at Pilehavehus skal udvides med yderligere 16 ældreboliger.  

Arbejdet med de nye boliger går i gang i september 2019, og vi forventer, at byggeriet er færdigt i foråret 2021. 

De 16 nye boliger fordeles i to blokke, som kobles sammen omkring et adgangs- og fordelingsareal med fællesfaciliteter og servicearealer.  

De nye boliger fordeler sig mellem to store boliger på ca. 85 m2, otte boliger på ca. 75 m2 og seks boliger på ca. 65 m2. De to store boliger vil blive tilbudt til ægtepar.  

Alle boliger får altan eller have. Der vil være fællesarealer i form af opholdsrum, et handicaptoilet, et vaskeri og et samlet teknik-rum. Den eksisterende overdækkede gang, som forbinder de eksisterende blokke, forlænges til den nye bygning, for at skabe sammenhæng.  

Formålet med byggeriet er at udvide tilbuddet til ældre, som kan klare sig selv, men som har gavn af, eller lyst til at indgå i et fællesskab, hvor der er tilknyttet forskellige tilbud. 

Pilehavehus bliver udformet, så det spiller sammen med udviklingsstrategiens visioner. Her bliver der lagt vægt på, at vi skal bygge nyt i høj kvalitet i alle de forhold, der har betydning for det gode, bæredygtige og sikre liv for borgerne. 

I Vallensbæk har vi mange udviklingsprojekter, og du kan læse mere om dem her.

SB Entreprise A/S udvider Pilehavehus

Efter licitationen var gennemført, blev det SB Entreprise A/S, der vandt opgaven. Styregruppen har herefter godkendt, at SB Entreprise A/S fra Ringsted skal varetage opgaven.  

Vallensbæk Kommune er bygherre, og vil følge byggeriet tæt for at sikre, at vi får den vare, vi har bestilt, og som vi betaler for. Der er tilknyttet en projektleder som kommunens repræsentant igennem hele processen. Derudover har Vallensbæk Kommune en totalrådgiver, som på vores vegne vil føre tilsyn på byggepladsen.   

Kontakt

Vallensbæk Torvevej 100
2665 Vallensbæk
Sidst opdateret 30.08.2019