You are here

Sæt gang i din virksomhed

Din virksomhed starter her - Vallensbæk hjælper med etablering og udvikling.

Hvad enten du ønsker at åbne en butik, eller vil starte ny virksomhed i erhverslokaler i kommunen, så står Vallensbæk Kommune klar til at hjælpe dig i gang. Herunder kan du se nogle af de tilbud, der er til dig og din virksomhed.

Iværksætterhuset
Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte virksomhed eller er nyetableret og har ambitioner om vækst. Iværksætterhuset tilbyder målrettet 1:1 sparring og vejledning samt events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere. Iværksætterhuset kan også sætte dig i kontakt med  private rådgivere og eksperter. Alle iværksættere i Vallensbæk Kommune kan benytte Iværksætterhusets tilbud. Læs mere om Iværksætterhuset her.

Væksthus Hovedstaden
Ønsker du, at din virksomhed skal vokse? Har du brug for hjælp til forretningsudviklingen? Væksthus Hovedstaden har tilbud til dig, der ønsker vækst - blandt andet kan du få hjælp til at lægge en vækstplan. Læs mere om Væksthus Hovedstaden her.

Iværksætter-kontaktpunktet
Iværksætter-kontaktpunktet tilbyder vejledning til lokale iværksættere. Vallensbæk Kommune har sammen med syv andre kommuner etableret Iværksætter-kontaktpunkter. Her finder du mere information om foreningens arbejde og tilbud.

Virksomhedernes dag
Vallensbæk Kommune og Ishøj Kommune arrangerer i fællesskab Virksomhedernes Dag.  Arrangementet henvender sig til alle erhvervsdrivende i Ishøj og Vallensbæk Kommuner. Du kan se en film fra Virksomhedernes Dag i toppen af siden.

Netværk med andre virksomheder
Erhvervssammenslutningen afholder arrangementer og netværksmøder for virksomheder i Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Albertslund. Fokus er på opbygning af relationer og sparring. Erhvervssammenslutningen fungerer samtidig som bindeled mellem virksomhederne og kommunerne. Her finder du Erhvervssammenslutningen.

Sidst opdateret 03.03.2017