You are here

Iværksætterhuset hjælper iværksættere

Ny selvstændig med nystartet virksomhed? Brug Iværksætterhuset og kom godt fra start.

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at blive selvstændig eller allerede har startet din egen virksomhed. 

Iværksætterhuset tilbyder målrettet 1:1 sparring og vejledning samt events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere i Vallensbæk Kommune. Iværksætterhuset er et tilbud under Væksthus Hovedstaden og er tilbud til til virksomheder i 22 kommuner - herunder Vallensbæk.
Iværksætterhuset ligger på Fruebjergvej på Østerbro, men har arrangementer og tilbud mange steder i Region Hovedstaden.

Startupmøder - blev klogere på virksomhedens ABC
Overvejer du at starte virksomhed, eller er du lige kommet i gang, er startupmøderne din mulighed for at hente viden og inspiration til det, du skal tage stilling til i opstarten.

Møderne er gratis.

Læs mere om startupmøder

Startupcafe - få eksperternes input
Har du en specifik udfordring i din nystartede virksomhed? Startupcafeen zoomer ind og giver dig individuel sparring indenfor områder som fx salg, jura og finansiering.

Startupcafe er en unik mulighed for at få sparring fra private rådgivere og udvalgte eksperter, så du kommer godt videre i din proces. Desuden får du mulighed for at udvide dit netværk og møde andre iværksættere. Møderne bliver holdt forskellige steder - du kan deltage der hvor det passer dig bedst.

Læs mere om Startupcafe og se hvornår, den næste er

Startupkurser - sæt virksomhedsdriften på skinner
På Startupkursus bliver du klædt på til at drive din forretning optimalt, når vi kommer hele vejen rundt om virksomhedsdriften.

Kurset byder på indlæg fra både Iværksætterhusets egne konsulenter og private rådgivere med mange års erfaring. Kurset er for alle – både dig der drømmer om at starte virksomhed og dig, der allerede er gået i gang.
Startupkurserne giver dig overblik over det, du skal forholde dig til, når du starter egen virksomhed.

Læs mere om startupkurser

1:1 sparring og vejledning
Det er gratis at få 1:1 sparring og vejledning målrettet netop din virksomhed. Ring til Iværksætterhuset og aftal et møde med en af vores konsulenter. 

Ring til Iværksætterhuset på 31 31 48 48 eller send mail på info@ivsh.dk for at aftale et møde.

Se her, hvad Iværksætterhuset kan gøre for dig.

Sidst opdateret 10.08.2016