You are here

Vælg Vallensbæk

Tre erhvervsområder i vækst. Perfekt infrastruktur og ambitiøse politiske målsætninger for erhverv gør Vallensbæk attraktiv for virksomheder.

Klik på erhvervsområderne på kortet for at læse mere om dem:

  • Jydekrogen

  •  Vejlegårdsvej

  • Området Delta Park. Der også omfatter Vallensbæk Stationstorv og Strandesplanaden

Perfekt infrastruktur
Det er let at være virksomhed og kunde i Vallensbæk: Ideel placering midt i Storkøbenhavn med hurtig og nem adgang for bilister og pendlere via Køge Bugt motorvejen, Holbæk motorvejen og S-tog på Køge Bugt-linjen. Hovedstadsområdet med Københavns Lufthavn og resten af verden er lige om hjørnet. I 2023 står Letbanen klar med mindst to stationer i Vallensbæk. De ti kommuner langs letbanen er gået sammen i Loop City, et samarbejde, der bringer erhvervsklyngerne og virksomhederne tættere sammen til alles bedste.

God erhvervsservice og kvalificeret arbejdskraft
Vallensbæk Kommune er en erhvervsvenlig kommune med plads til mange typer af virksomheder, og mulighed for straks-afklaring, når man henvender sig til kommunen.
Der er 4.500 arbejdspladser i Vallensbæk Kommune.  3.100 er placeret  i den private sektor og 1.400 i den offentlige sektor. Halvdelen af de private arbejdspladser er i handels- og transportsektoren.

Beskæftigelsen er høj, og der er stor mobilitet og villighed til at pendle. Vallensbæk er en attraktiv bosætningskommune, og derfor er der gode muligheder for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Vallensbæk har ambitioner
Vallensbæk Kommunalbestyrelse har vedtaget ambitiøse politiske målsætninger for erhverv, der betyder, at der bliver arbejdet målrettet med at optimere forholdene for erhverslivet i Vallensbæk Kommune.

Vallensbæk Kommune en del af Greater Copenhagen, som er et samarbejde mellem kommuner og regioner i Skåne og Østdanmark inden for blandt andet sundhed, forskning, klima, miljø og energi samt infrastruktur og turisme. Målet er at fremme en velfungerende region med god infrastruktur, med plads til erhvervslivet og som er attraktiv for virksomhederne.

Sidst opdateret 13.07.2017