You are here

Festlig Fredag

 • Festlig Fredag 2017

  Festlig Fredag

 • Sebastian Klein

  Festlig Fredag

 • Back to Back

  Festlig Fredag

 • Mika & Tobias

  Festlig Fredag

 • Fyrværkeri

  Festlig Fredag

Gå ikke glip af årets Festlig Fredag, der byder på et væld af oplevelser. Sæt kryds i kalenderen d. 14. september 2018.
Igen i år afsluttes Vestegnens Kulturuge og Børnekulturuge i Vallensbæk med Festlig Fredag, der byder på masser af underholdning, musik, frivillige, foreninger, madboder og meget meget mere for alle aldre - fra opera til YouTube-hittet ”Ikke mere mælk”. Festlig Fredag finder sted i og omkring Vallensbæk Kultur- & Borgerhus d. 14. september 2018.
 
Lokale og nationale kunstnere, foreninger og Vallensbæks borgere fylder scenerne i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, på Rådhuspladsen og parkeringspladsen med koncerter, teater og aktiviteter: Street-sport-område, konkurrencer og overraskelser fra lokale foreninger, retro-gaming, legeområde med sjippekonkurrence og rodeotyr, mad og drikke og meget andet. Arrangementet er også en fejring af Vallensbæk frivillige, der også denne dag bidrager med mange aktiviteter.
Se hele programmet nederst på siden her og i Vallensbæk Nu.
 
Dagen slutter kl. 22.00 med stort festfyrværkeri.
 

Sebastian Klein, Back to Back, YouTube-stjerner, opera og meget mere

Rådhuspladsens store udendørs scene byder på Sebastian Klein med band, Dissing og Las, Back to Back, musikskolebands, stomp og ”Ikke mere mælk” med Mika og Tobias. På den indendørs scene i Kultur- & Borgerhuset kan man opleve DTU science show, de kongelige operasangere Randi og Magnus Gislason og YouTube-stjernen Alexander Husum. I kælderen byder bandet 180⁰ Virvar på en anderledes sanseoplevelse med en koncert i mørke.
 
Operasangerne Randi og Magnus Gislason optræder fra kl. 20.15. Koncerten er åben for alle. Hør første eller anden akt eller det hele. For dem, der vil sikre sig en plads helt fremme, er der 20 billetter til hvert akt, som kan reserveres på forhånd. Læs mere på www.vallensbaek.dk/aktiviteter.
 

Den lille Oase

Den lille Oase er et af årets nye tiltag. Her er der mulighed for at varme op til Festlig Fredag kl. 14.30-15.30 i Café Gourmand, nyde eftermiddagskaffen kl. 15.30-18.30 eller deltage i fællesspisning kl. 19.
 
Vær opmærksom på, at der skal købes billet til Café Gourmand kl. 14.30 og fællesspisningen kl. 19 i Den lille Oase senest d. 7. september:
 
Café Gourmand: Kl. 14.30-15.30 indbyder Lagkagehuset og Vallensbæk Kommune til Café Gourmand med kage, kaffe og fællesskab som en hyggelig opvarmning til Festlig Fredag. Køb billetter til 40 kr./person via www.vallensbaek.dk/aktiviteter.
 
Fællesspisning: Kl. 19-20 kan du få en smagsoplevelse fra fjerne himmelstrøg. Maden er srilankansk, og prisen inkluderer en øl eller sodavand. Fællesspisningen arrangeres i samarbejde med den srilankansk-danske venskabsforening. Køb billetter til 60 kr./person via www.vallensbaek.dk/aktiviteter.
 
Sidst opdateret 19.09.2018