Få adgang til arkivet og se en byggesag

• Ruller med gamle tegninger af byggeri.

Fotograf: Colourbox

Det kan være rart at have de gamle tegninger over bygningerne på din grund, når du skal bygge.

Du er velkommen til at kontakte Vallensbæk Kultur- og Borgerhus, hvis du ønsker at se tegninger over bygningerne på din grund.

Hvis du ikke allerede har tegningerne over bygningerne på din grund, findes der i kommunen en arkivsag på de fleste ejendomme.

I sagen findes der tegninger over godkendte bygninger samt korrespondance og andre forhold, der vedrører ejendommen som for eksempel kloak og anvendelse.

Du bedes sende en mail til Vallensbæk Kultur- og Borgerhus, hvorefter du vil modtage en kopi af materialet på mail.

I enkelte tilfælde vil du modtage et link, hvor du kan downloade sagen, hvis den fylder for meget til at blive sendt på mail.

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand