You are here

Kloak og spildevand

  • Kloakdæksel

    Fotograf: Colourbox

Hvis du har problemer med kloaksystemet på din egen grund, skal du kontakte et kloakservicefirma eller en autoriseret kloakmester.

Kontakt et kloakservicefirma, en autoriseret kloakmester eller din grundejerforening, hvis din kloak er stoppet, eller du har andre problemer med kloaksystemet på din egen grund.

Opstår problemer med kloakken uden for din grund, skal du kontakte HOFOR, som har ansvaret for drift og vedligeholdelse af hovedledninger og stikledninger ind til ejendommens grundgrænse. Inden for ejendommens grundgrænse er det ejerens pligt at etablere, drive og vedligeholde kloakanlægget. I områder med f.eks. rækkehuse kan der være specielle forhold der medfører, at det er grundejerforeningen, der har ansvaret for drift og vedligehold.

Du kan se Vallensbæk Kommunes kloakledninger på vores kort. Vær opmærksom på at kortet ikke er optimeret til mobil og tablet. Vi anbefaler derfor, at du kun anvender kortet via PC.

Hos Hofor finder du yderligere information og gode råde om kloak og service.

Sådan bruger du kommunens kort

Når du klikker dig ind på kommunens kort, får du en menu frem i venstre side.  I menuen har du mulighed for at vælge den/de kategorier, du ønsker vist på kortet. Når du har valgt kategori(er), vises de valgte områder på kortet. Klik herefter på "I" (information) i øverste bjælke og klik på det sted på kortet, hvor du ønsker yderligere information.

Ørestads Boulevard 35
2300 København S
Tlf 3395 3395
Sidst opdateret 09.10.2015